Arbejdsnedlæggelse hos skraldemændene – sådan håndterer du dit skrald

Skraldemændene har nedlagt arbejdet, derfor bliver der ikke indsamlet husholdningsaffald og ikke hentet fremsat storskrald.

Se nedenstående besked fra Københavns Kommune (27/4 2015), der fortæller, hvordan du skal forholde dig vedr affald.

Københavns Kommune beklager de gener, som arbejdsnedlæggelsen medfører, og arbejder på at få affaldsindsamlingen genoptaget hurtigst muligt, men har desværre ikke nogen information om, hvornår arbejdet genoptages.

Dagrenovation
Affaldsbeholdere som er kørt frem til tømning, skal køres tilbage på plads. Evt. ekstra affald skal i plastsække og stilles ved beholderen. Husk at lukke sækkene. Al dagrenovationsaffald vil blive taget med på første normale tømmedag efter konflikten er slut.

Specielt for villaer
Have- og papirbeholdere skal sættes tilbage på matriklen. Skraldemændene vil hente beholderne til tømning når konflikten er slut. Der vil blive oprenset hurtigst muligt, dog vil dagrenovationen blive prioriteret.

Storskrald, der er stillet frem på offentlig fortov skal enten sættes tilbage på matriklen eller afleveres på en af genbrugsstationerne på Borgervænget, Bispeengen, Kulbanevej, Vasbygade eller Vermlandsgade. Der modtages ikke dagrenovation på genbrugsstationerne.